CERAMIC

GULDAGERGAARD
INTERNATIONALT KERAMISK CENTER

NORDEUROPAS
STØRSTE KERAMIK SAMLING

ARTIST-IN-RESIDENCE,
MODERNE FACILITETER OG PROFESSIONELT PERSONALE

About

Om Guldagergaard

  • Nordeuropas største keramikværksted & studiesamling 
  • Internationale universitets & udstillingssamarbejde
  • Artist-in-Residence 

Guldagergaard er et ud af otte keramiske centrer i verden, hvor internationale kunstnere søger om arbejdsophold. Artist-in-Residence programmet giver kunstnerne mulighed for at arbejde koncentreret i professionelle omgivelser. Udveksle viden og erfaring inden for det keramiske område og indgå i inspirerende samarbejde med andre kunstnere i et internationalt miljø med professionel support og dialog. 

Året rundt tilbyder Guldagergaard en række forskellige symposier, seminarer, kurser og andre spændende arrangementer. Fællesbrændinger, kurser i gips, 3D print og adskillige ferniseringer er blot nogle af de få arrangementer, der foregår på Guldagergaard. 

LEARN MORE

Mere om Guldagergaard

Projekt Netværk, er Guldagergaards egen opfindelse. Det er en unik mulighed for unge internationale keramikere til at kickstarte deres karriere. Opholdet giver de unge spirende kunstnere et uundværligt internationalt netværk, mens de udvikler deres karriere som professionelle kunstnere. Efter 6 ugers intensivt arbejde, slutter Projekt Netværk af med en fælles fernisering, hvor deres værker bliver fremvist. 

På Guldagergaard mødes videnskabelig forskning, kunstnerisk udvikling og den professionelle praksis, der er med til at bane vejen for nye opdagelser, opfindelser og nye måder at skabe på. Guldagergaards kunstnere arbejder i nyrenoverede værksteder med adgang til moderne keramiske faciliteter og til Nordens største ovngård. Til inspiration og research har Guldagergaard den største studiekollektion af keramik i Nordeuropa. 

I Guldagergaards smukke udstillingsbygning, Galleri Æblehuset, afholdes der løbende inspirerende udstillinger, hvor der kan opleves keramik af både danske og internationale kunstnere. En gåtur i Guldagergaards skulpturpark byder på en masse spændende skulpturer, hvor keramikere fra bl.a. Danmark, Australien, Mexico, UK, Kina, Sverige, Estland og USA har kreeret imponerende skulpturer. 

Faciliteter

udvid din viden om keramik

Guldagergaard tilbyder keramiske kunstnere et professionelt arbejdsmiljø med adgang til moderne faciliteter, og med mulighed for professionel support.

Artists-in-residence

Som Artist-in-Residence på Guldagergaard bliver du en del af et vidunderligt internationalt miljø, som stimulerer din sans for innovation og originalitet.

Læs mere

w

Project network

Målet med Project Network er at skabe og fremme dialog og netværk i den nye generation af talentfulde keramikere fra hele verdenen.

Læs mere

Workshops

Året rundt tilbyder Guldagergaard en række forskellige symposier, seminarer og kurser for både Artist-in-Residences og udefrakommende keramikere.

Læs mere

Programmes

Vores programmer har rod i den skandinaviske designtradition, og vores fokus er på håndværket, kunsten, eksperimentet og æstetikken.

Læs mere

Vores keramik

Vores keramik

Vores keramik

Vores keramik

Vores keramik

Vores keramik

Vores keramik

Vores keramik

Contact

Findvej

Guldagergaard
International Ceramic Research Center

Heilmannsvej 31 A
DK-4230 Skælskør, Denmark

T: +45 58 19 00 16
ceramic@ceramic.dk

GULDAGERGAARD

Her skal stå en tekst