Drejeworkshop med Lottie Venn 2022

12 marts – 13 marts 2022

Denne workshop er velegnet til dem, der ønsker at lære om drejeteknikker fra bunden eller styrke deres færdigheder. Du vil lære hvordan man centrerer teknikker, drejeteknikker samt modellering og hvordan man gentager nogle former ved brug af forskellige keramiske produktionsmetoder. Derudover vil vores lærer Lottie Venn introducere deltagerne i at designe deres eget testel eller andre genstande, som deltagerne ønsker.

Vi inviterer alle kunstnere, der gerne vil lære en ny keramisk teknik og opleve ler meditation under en afslappende todages Workshop.

Alle færdige produkter, der skabes under workshoppen, vil blive brændt til bisque temperatur uden ekstra omkostninger. Det vil være muligt at afhente det brændt keramik uge efter Workshoppen.

Om lærer:

Lottie Venn er Guldagergaards produktionspottemager. Hun kommer oprindeligt fra Storbritannien, men flyttede til Danmark i 2020 for at slutte sig til det danske keramikmiljø. Hun startede sin rejse i Danmark, hvor hun blev en del af holdet på det meget anerkendte K.H.Würtz Keramik i Horsens, hvor hun arbejdede i et år, hvor efter hun sluttede sig til holdet på Guldagergaard.

Lottie dimmiteret fra Universitet i Brighton tilbage i 2019. Siden da har hun deltaget i mange udstillinger og begivenheder, herunder begivenheden New Designers i London og deltaget i London Design Week, hvor hun udstillede i sit arbejde i Mint.

I løbet af de sidste par år har Lottie haft drejearbejde som sit hovedfokus og praksis. Hun fik masser af erfaring, da hun arbejdede hos Würtz keramik og udviklede sine færdigheder med vejledning og undervisning fra nogle af de dygtigste keramikere hos det anerkendte Würtz.

Tidsplan for workshoppen:

  1. dag:

10:00 – 10:30 – introduktion og demonstration

10:30 – 12:30 – intensiv drejeworkshop med støtte fra lærer

12:30 – 13:30 – frokostpause

13:30 – 16:30 – intensiv drejeworkshop med støtte fra lærer

16.30 – 17.00 – oprydning

  1. dag:

10:00 – 10:30 – demonstration

10:30 – 12:30 – indlæring af trimming og fremstilling af håndtag

12:30 – 13:30 – frokostpause

13:30 – 16:30 – intensiv træning

16:30 – 17:00 – oprydning, afslutning på Workshop

Pris:

2800 DKK (inkl. moms)

Vi sørger for:

2 dages intensiv træning med vores lærer som er professionel kunstner

30 kg ler

Værktøjer

Tilføjelse: Mulighed for kortvarigt ophold

Guldagergaard giver mulighed for Workshopdeltagere at kombinere Workshopdagene med 1 uges ophold efter Workshoppen for en merpris på 2500 DKK (inkl. skat). Prisen inkluderer adgang til værkstedsfaciliteter og overnatning i 1 uge. Prisen inkluderer ikke yderligere brændinger og materialer.

For at reservere korttidsophold send en e-mail direkte til: kasia@ceramic.dk

Workshops sprog:

Engelsk

Måltider:

Det er muligt at bestille en morgenmadspose: økologisk brød fra det lokale bageri, yoghurt, ost & marmelade, appelsinjuice. Pris: 85 DKK (inkl. moms)

Du vil have adgang til en kedel, kaffe og te.

Overnatning under workshoppen:

Det er muligt at leje et værelse på Guldagergaard for 300 kr. pr. nat (kun hvis ledigt)

Har du spørgsmål, kontakt: kasia@ceramic.dk

Relaterede Indlæg