FORÅRS SKOLE PROGRAM

ÅBENT FOR ANSØGNINGER NU!

VORES
PROGRAM

Forårs skole program 2021

Program for studerende og uddannede

Målet med dette program er at skabe et arbejdsmiljø for keramik studerende –og uddannede, der søger værkstedsplads, imens deres instutioner er lukkede eller kun I drift i bestemt tidsperioder.

Pandemitiden er en svær tid for studerende som gerne vil udvikle ny viden og kompetencer gennem arbejde med keramik. Online undervisning og workshops kan ikke erstatte den fysiske kontakt med det reelle materiale.

Dette er grunden til vi tilbyder hjælp og unikke løsninger samt tilbud for studerende og uddannede.


HVAD SKAL DU
FORVENTE?

Vi tilbyder:

  • Tilbud på indkvartering fra marts til juni
  • Værkstedsplads
  • Indkvartering i delte værelser (enkeltværelse er til rådighed for yderligere 1000 DKK) med adgang til fælles køkken og badeværelser
  • Adgang til alle guldagergaards faciliteter (Studio, Glaze Room, Plaster Room, Kiln Yard, Library)
  • Rådgivning fra teknikere

Dit ansvar:

  • Din egen sikkerhed og respekt overfor restriktionerne
  • Arbejde uafhængigt på dine egne projekter
  • Betale for dine egne materialer og fyringer
  • Betale for dine egne rejseudgifter, måltider og andre leveomkostninger

Forholdsregler mod covid-19:

Alle deltagere bliver bedt om at tage en Covid-19 test inden ankomst til Guldagergaard, hvilket betyder, at kun deltagere med et negativt resultat har lov til at arbejde i centret.

Vores personale testes regelmæssigt såvel iført ansigtsmasker for yderligere sikkerhed.

Alle områder af studiet rengøres og desinficeres hver dag.

Hvem kan ansøge:

 Vi inviterer alle friske kandidater og nuværende keramikstuderende til at ansøge. Vi har et begrænset antal pladser, så vi opfordrer dig til at ansøge nu.

Programgebyr:  

4000 DKK pr. Måned.

Hvis du har spørgsmål, kontakt: kasia@ceramic.dk


Studio-samling: Guldagergaard har den største samling af moderne studiokeramik i Nordeuropa. Denne dynamiske og varierede samling giver studerende og professorer mulighed for at engagere sig i exceptionelle stykker keramisk kunst uden for et gallerimiljø.

Studios og faciliteter: Vores topmoderne studios blev renoveret i 2012 og kan rumme 16 kunstnere ad gangen. Alle bosiddende kunstnere og studentergrupper på Guldagergaard har fuld adgang til vores fremragende faciliteter inklusive vores brede og varierede udvalg af elektriske, gas- og træovne samt vores 3D-trykningslaboratorium og gipsværksted. Med et forelæsningsteater, mødelokaler og omfattende bibliotek og støtte fra vores højt kvalificerede, erfarne og dedikerede team er Guldagergaard det ideelle sted at være vært for uddannelsesmæssige symposier.

Indkvartering: Beboere på Guldagergaard har fuld brug af vores hyggelige og stilfulde hus og opfordres til at gøre sig hjemme. Vi har enkelt- og dobbeltværelser til rådighed, og et par om suiteindstillinger. Al indkvartering afhænger af tilgængelighed og er udpeget efter først til mølle-princippet.

Museer og gallerier – en verden af muligheder (viden): Vi opfordrer alle deltagere til at tage udflugter rundt i Danmark for at udforske de ekstraordinære museer, gallerier og private kunstnerstudier. Dit program inkluderer en eksklusiv rejseplan, der fører dig til større museer og gallerier i Danmark samt besøg hos nogle af Danmarks vigtigste og mest fremragende kunstnere og designere. Guldagergaard-medarbejderne vil selvfølgelig også kunne give dig anbefalinger og vejledning med hensyn til transport, omkostninger, seværdigheder osv.