SABBATOPHOLD

På Guldagergaard tilbyder vi undervisere og professorer inden for keramikfaget et 6-ugers sabbatophold, der kan tilpasses dine behov. Opholdet giver dig tid og faciliteter til at fordybe dig i længe planlagte projekter, udvide dit akademiske og faglige netværk blandt andre keramiske kunstnere og lærere, forbedre din videnskabelige dagsorden eller finde ny inspiration til dit arbejde.

SABBATOPHOLD
PÅ GULDAGERGAARD

Hvorfor du skal tage et sabbatophold på Guldagergaard

Nye inspirerende miljøer, friske perspektiver og ukendte rutiner øger din kreativitet. At være ude af dine almindelige omgivelser får dig til at etablere nye relationer og samarbejde og lader dig præsentere dine ideer i en anden sammenhæng. På Guldagergaard møder du mange andre internationale keramikere, der kan give dig reaktioner og feedback, der adskiller sig fra dine kolleger derhjemme.

Vi mener, at kunstnerisk forskning er en integreret del af den kunstneriske proces, og vi stræber efter at skabe de bedst mulige rammer for overvejelse, koncentration og innovation.

På Guldagergaard tilbyder vi lærere og professorer inden for keramikområdet et 6-ugers langt ophold i sabbatsperioden, som kan skræddersys til dine behov. Sabbatsperioden giver dig tiden og faciliteterne fordyber dig i længe planlagte projekter og udvider dit akademiske og professionelle netværk blandt andre keramiske kunstnere og undervisere, forbedrer din videnskabelige dagsorden eller finder ny inspiration til dit arbejde.

Guldagergaard International Ceramic Research Center inviterer gerne alle keramik undervisere, professionelle kunstnere og studieteknikere, som har en undervisningsposition, til at ansøge om vores sabbatophold. Opholdet er beregnet til dem, der ønsker at udnytte fordelene ved et sabbatophold, hvor der kan udforskes nye ideer i et miljø, der både er inspirerende og et ideelt tilbagetog for absorption og fokus.

Guldagergaard tilbyder lækre, moderne faciliteter og et internationalt miljø, der stimulerer innovation, originalitet og en efterforskningsindstilling. Vi er præget af en intensiv tilgang til materialer, og vi lægger stor vægt på udvikling og udtryk for de enkelte kunstnere.


MERE OM
SABBATOPHOLD

Sabbatopholder varer 6 uger og omfatter:

  • Indkvartering i et enkeltværelse
  • En-til-en undervisning
  • Værksstedsplads i vores nyrenoverede studios
  • Adgang til alle faciliteter, vores studiesamling og vidensbanken
  • Solo udstilling i Galleri Æblehuset med katalog, PR og fotografering
  • Artikel i den internationale presse
  • Netværk

Pris for sabbatsopholdet: $1,750 (Value: $2,600)

For mere information omkring vores Sabbatophold: ceramic@ceramic.dk