UNIVERSITet PROGRAMmer

Guldagergaards universitetsprogrammer er karakteriseret ved deres intensive tilgang til materialer og en betoning af at ville fremme udviklingen og udtrykket i den enkelte studerende

voresuniversitet programmer

Vores programmer har rod i den skandinaviske designtradition, og vores fokus er på håndværket, kunsten, eksperimentet og æstetikken. Vi har en materiale-baseret måde at tænke på, og vi opmuntrer til refleksion og fordybelse.

Program I
Skandinavisk Keramik

Program II
I berøring med skandinavisk design

Program III
Æstetisk brændefyring i skandinavisk stil.

PROGRAMS

Universitet programmer

Universitetsprogrammer – din tur til at udforske og eksperimentere
Enestående omgivelser og et positivt studie- og udviklingsmiljø er essentielle betingelser for at skabe effektive og værdifulde uddannelsesprogrammer. Vi er stolte af vores værksteder og vores omgivelser, og Guldagergaards værksteder, faciliteter og studiesamling er en aktiv komponent i vores uddannelsesprogrammer, forskningsindsats og innovative projekter.

Universitetsprogrammerne er nerven i vores fortsatte udvikling. Det er her, studie- og forskningsprojekter tager form, og det giver studerende, undervisere og forskere mulighed for at mødes og foretage eksperimenter i en til en-skala. Alle universitetsprogrammer på Guldagergaard kan tilpasses, og de kan lægges på alle tider af året.

Studerende har også mulighed for at ansøge om et assistent-ophold på Guldagergaard.