SABBATophold

På Guldagergaard tilbyder vi undervisere og professorer inden for keramikfaget et 6-ugers sabbatophold, der kan tilpasses dine behov. Opholdet giver dig tid og faciliteter til at fordybe dig i længe planlagte projekter, udvide dit akademiske og faglige netværk blandt andre keramiske kunstnere og lærere, forbedre din videnskabelige dagsorden eller finde ny inspiration til dit arbejde.

sabbat ophold

Vi mener, at kunstnerisk forskning er en integreret del af den kunstneriske proces, og vi stræber efter at skabe de bedst mulige rammer for overvejelse, koncentration og innovation.

Guldagergaard International Ceramic Research Center inviterer gerne alle keramik undervisere, professionelle kunstnere og studieteknikere, som har en undervisningsposition, til at ansøge om vores sabbatophold. Opholdet er beregnet til dem, der ønsker at udnytte fordelene ved et sabbatophold, hvor der kan udforskes nye ideer i et miljø, der både er inspirerende og et ideelt tilbagetog for absorption og fokus.

Guldagergaard tilbyder state-of-the-art faciliteter og et internationalt miljø, der stimulerer innovation, originalitet og en efterforskningsindstilling. Vi er præget af en intensiv tilgang til materialer, og vi lægger stor vægt på udvikling og udtryk for de enkelte kunstnere.

Sabbatopholder varer 6 uger og omfatter:

  • Indkvartering i et enkeltværelse
  • One-on-one tutorials
  • Værksstedsplads i vores nyrenoverede studios
  • Adgang til alle faciliteter, vores studiesamling og vidensbanken
  • Solo udstilling i Galleri Æblehuset med katalog, PR og fotografering
  • Artikel i den internationale presse
  • Netværk

Pris for sabbatsopholdet:
$1,750 (Value: $2,600)

For mere information omkring vores Sabbatophold: ceramic@ceramic.dk