Vigtige Informationer – PNW

Målet med ’Project Network’ er at skabe og udvikle et netværk og dialog imellem unge, spirende kunstnere af samme generation. Projektet understøtter international udveksling og studier af fremtidens keramik-kunst. ’Project Network’ er udviklet af Guldagergaard – og vi kalder det en karriere-kickstart for nye BA/MA-kandidater inden for kunst.

Deltagerne, som anbefales af deres uddannelsesinstitution, skal have færdiggjort deres uddannelse indenfor de seneste 2 år, og skal ansøge via ansøgningsformularen på denne side.

 

Ansøgningen skal udfyldes med en specifik disposition over projektarbejdet under opholdet samt med en beskrivelse af intentionen med opholdet. Vedhæft billeder af nyere værker og dit CV. Din underviser skal sende anbefalingen direkte til os på ceramic@ceramic.dk.

 

Deltagerne på Project Network vil blive tilbudt at deltage i forskellige kurser med henblik på udarbejdelsen af et katalog, fotografering og udstillingen af deres værker. Ydermere vil der i løbet af opholdet være ekskursioner til danske keramik-værksteder, museer og gallerier.

 

Vi producerer ét katalog pr. session, og hver deltager modtager 8 kataloger. Det er muligt at tilkøbe ekstra kopier.

’Project Network’ er finansieret af Guldagergaard, Slagelse kommune og private fonde.

 

Tilmeldingsgebyret til Project Network er 7.200,00 kr.

Deltagerne finansierer selv deres udgifter i forbindelse med rejser og materialer samt leveomkostninger.

Indlogering i delt dobbeltværelse er inkluderet (Enkeltværelse er muligt med en merbetaling på 1.000,00 kr.).

 

Alle deltagere vil blive bedt om at præsentere deres værker ved en billedpræsentation samt til den afsluttende udstilling.

FOLLOW GULDAGERGAARD HERE
FIND YOUR WAY HERE
CONTACT
Guldagergaard
International Ceramic Research Center

Heilmannsvej 31 A
DK-4230 Skælskør
Denmark

T: +45 58 19 00 16
ceramic@ceramic.dk