Aktiviteter

ACTIVITIES
Workshop – Byg en sodaovn med fyrmester Andres Allik

 

 

 

Guldagergaard har nu glæden af at kunne indbyde alle vordende ovnbyggere til en 18-dages workshop med den internationalt anerkendte fyrmester Andres Allik (EE), som er en af de mest erfarne og vidende ovnbyggere i verden.

 

Workshoppen sigter mod at give dig praktisk erfaring med ovnbygning, og du vil være under kyndig vejledning af Andres Allik. I løbet af workshoppen vil du få lejlighed til at tage både formelle og uformelle samtaler med Andres Allik om ovnbygningens kunst, og han vil undervejs både foredrage om og demonstrere alle aspekter af brændefyring og arbejdet med ovnen.

 

Når ovnen står færdig, vil du få mulighed for at fylde den med dine egne værker og på den måde lære ovnen at kende ved at brænde i den. Workshoppen er designet til at fremme og opbygge deltagernes viden om såvel ovnbygning som brændefyring.

 

Skriv dig op her.

 

1. maj – 18. maj på Guldagergaard
Workshoppen forudsætter at du har en interesse i brændefyring og et ønske om at dykke dybere ned i, hvordan en soda-ovn fungerer – men til gengæld får du en uforglemmelig oplevelse af det kammerateri, der opstår omkring brændefyring, og du vil få et indblik i den rige kultur, brændefyrede ovne har at byde på. Det kan være en fordel at have erfaring med de atmosfæriske brændingsprocesser, men det er ikke obligatorisk.

 

Du vil selvfølgelig få både støtte og vejledning af Andres Allik og af Guldagergaards dygtige ovngårdstekniker Evelin Saul (EE) under hele dit ophold.

 

Læs mere.

 

Pris:
Almindelig: 4.350 kr

Student: 3.350 kr

 

01.
- 18. MAJ
2017
FOLLOW GULDAGERGAARD HERE
FIND YOUR WAY HERE
CONTACT
Guldagergaard
International Ceramic Research Center

Heilmannsvej 31 A
DK-4230 Skælskør
Denmark

T: +45 58 19 00 16
ceramic@ceramic.dk