Symposier, seminarer og kurser

Året rundt tilbyder Guldagergaard en række forskellige symposier, seminarer og kurser for både Artist-in-Residences og udefrakommende keramikere.

Præsentationer og kurser arrangeres af kunstnere fra hele verden. Det er kunstnere, der har stort kendskab til keramisk design, teknik og kunst.

Herunder er det muligt at finde information om kommende symposier, kurser eller seminarer samt information om, hvorledes man ansøger og registrerer sig.

Udvalgte kurser:

 

OBS: Alle vores intensive gipsstøbningskurser i foråret er desværre fyldt op. Vi arbejder på at finde datoer til nye kurser i løbet af efteråret, men hvis du gerne vil skrives op på en venteliste til de næste workshops, er du velkommen til at kontakte harriet@ceramic.dk.

 

 

Workshop – Byg en soda-ovn med fyrmester Andres Allik

1. maj – 18. maj 2017

 

Få praktisk erfaring med hvordan du bygger en soda-ovn, og kom under kyndig vejledning fra fyrmester Andres Allik, når Guldagergaard inviterer dig til at deltage i en særlig ovnbygger-workshop fra 1. maj til 18. maj 2017. Det er en helt unik mulighed for at være med til at omforme en gammel elektrisk ovn til en helt ny soda-ovn, og undervejs vil du få en uforglemmelig oplevelse i selskab med den fantastiske fyrmester Andres Allik, vores dygtige ovngårdstekniker Evelin Saul og de øvrige deltager på holdet. Du vil få indblik i den særlige stemning af kammerateri, der opstår rundt omkring en brændefyring.

 

Følg linket for mere information.

 

Eller tilmeld dig her.

 

 

3D model- og formgivningskursus

med Henrik Troelsen

5. april – 6. april 2017.

 

OBS: Kun én ledig plads

 

Efter succesen med vores 3D print og design kursus i 2016 er Guldagergaard glad for at kunne præsentere en ny workshop i foråret 2017. På denne workshop fortsætter vi udforskningen af mulighederne i CAD software, og hvordan man kan bruge de nye teknikker i den kunstneriske praksis og som et kreativt værktøj. Vi har fokus på produktionen af modeller, som kan bruges i slikkerstøbning.

 

Workshoppen passer til alle erfaringsniveauer og forudsætter ikke, at man tidligere har deltaget i et kursus.

 

Pris: 3.300 kr.
Student: 2.300 kr.

 

Tilmeld dig her.

 

 

3D model- og formgivningsophold

med instruktør Henrik Troelsen

3. april – 30. april 2017

 

OBS: Kun én ledig plads

 

3D-kurset kan udvides til en måneds 3D print- og designfokuseret ophold. Opholdet giver dig tid til at udvikle dine evner og de færdigheder, du har fået på kurset. Du vil hele tiden have støtte fra vores hold af dygtige teknikere, så du kan færdiggøre dit projekt og gå fra koncept til færdigt objekt. Du vil også have mulighed for at udforske de øvrige projekter og muligheder, Guldagergaard har at byde på.

 

Opholdet passer til alle erfaringsniveauer og forudsætter ikke, at man tidligere har deltaget i et kursus.

 

Delt værelse med ophold: 7,025 DKK
Enkeltværelse med ophold: 8,025 DKK
Enkeltværelse med privat badeværelse og ophold: 9,025 DKK (only if available)

 

Tilmeld dig her.

 

Du kan se flere kurser ved at trykke på ‘kurser‘ i siden til højre.

FOLLOW GULDAGERGAARD HERE
FIND YOUR WAY HERE
CONTACT
Guldagergaard
International Ceramic Research Center

Heilmannsvej 31 A
DK-4230 Skælskør
Denmark

T: +45 58 19 00 16
ceramic@ceramic.dk