INTENSIV gips RESIDENCY PACKAGE

12. marts – 8. april 2018

INTENSIV gips RESIDENCY PACKAGE – få pladser tilbage

Workshoppen INTENSIVE GIPS WORKSHOP l – 12. marts til 15 marts 2018 kan blive forlænget som: 

INTENSIV GIPS RESIDENCY PACKAGE 
12. marts til den 8. april 2018. 

Opholdet giver dig tid og støtte fra vores teknikkere til at fortsætte dit gips-projekt fra koncept til færdigt glaseret produkt, så vel som muligheden for at udforske andre projekter og aspekter inden for gips. 

INTENSIV GIPS RESIDENCY PACKAGE indkluderer:

  • Fire-dages intensiv gipsworkshop, med en rabatprocent på 75% af prisen.
  • Et månedlangt ophold på Guldagergaard i hovedbygningen med 24-timers adgang til studiet. 
  • Fortsat teknisk større i dit gipsprojekt 
  • Kunstneriske kurser

Pris:
I et delt værelse: 7.050 DKK
I et privat værelse: 8.050 DKK
I et privat værelse, med eget badeværelse: 9.050 DKK (hvis tilgængeligt)

Deadline for tilmeldelse: 1. februar 2018

Spørgsmål vdr. workshoppen, kontakt venligst:
Vores værkstedsteknikker, Kasia Miściur kasia@ceramic.dk
eller ring tlf +45 58190016 

 

Værksted

Det forventes, at du som Artist-in-Residence arbejder selvstændigt og uafhængigt med dit eget projekt. Ligeledes forventes det også, at du følger reglerne for brugen af Guldagergaards faciliteter.
Alle udgifter ifm. materialer og brændinger takseres efter danske udbyderes priser. Ønsker du teknisk assistance under opholdet, er dette også muligt.

Sikkerhed og forsikring

Som Artist-in-Residence er man selv ansvarlig for sin egen sikkerhed. Det betyder også, at man er ansvarlig overfor andre, såfremt man skulle forårsage skade på personer, udstyr eller noget helt tredje. Man skal være opmærksom på, at man under sit ophold på Guldagergaard har en gældende arbejds-, sundheds- og ulykkesforsikring.

i

Dokumentation og donation

Det forventes, at man ved opholdets afslutning afleverer 10 siders billeder/slides samt en kort rapport over de projekter, som man har brugt tiden på Guldagergaard på. Disse bruges til vores arkiv.

Derudover forventes det også, at man giver en kort beskrivelse af værker, man evt. måtte donere til Guldagergaard. Samtlige donationer skal evalueres og accepteres af Guldagergaards Advisory Board.

Computer and WIFI

Guldagergaard tilbyder gratis WIFI til logerende – både på værkstedet og i hovedbygningen. Medbring gerne egen computer, samt adaptor til printer, projektor og andet. Det offentlige bibliotek i Skælskør har computere, såfremt man ikke kan medbringe sin egen.

N

Cykler

Vi udlejer cykler.

Shipping

Pakker/kufferter kan fragtes igennem det lokale postkontor eller hos et fragtfirma. Spørg personalet hos Guldagergaard om yderligere information. Fragten er på eget ansvar.