GULDAGERGAARD
INTERNATIONAL CERAMIC RESEARCH CENTER

Keramisk sommer i en af Danmarks smukkeste skulpturparker 1.-31. JULI 2021

Guldagergaard er et videns- og formidlingscenter, hvor den professionelle keramiske kunst skabes, og i hele juli måned byder Guldagergaard velkommen  udenfor til CLAYTOPIA universet med keramik, samtaler og musik.En måned i et keramisk univers med kunst og håndværk i centrum, krydret med talks, koncerter, café, food trucks, film og designshop samt spændende workshops for små og store børn.

Mød Svend Brinkmann, Kathrine Lilleør, Jim Lyngvild, Rane Willerslev, Mads Langer, Sanne, Anders Blichfeldt, Sko/Torp, Bobo Moreno, keramikerne C.J. Carter, Janina Myronova og mange flere.

Skynd dig finde dine yndlings-events i kalenderen og book dine pladser i vores billetshop med det samme – der er begrænsede pladser!

Vi glæder os til at se jer!

OM
GULDAGERGAARD

  • Nordeuropas største keramikværksted & studiesamling
  • Internationale universitets & udstillingssamarbejde
  • Artist-in-Residence

Guldagergaard er et ud af otte keramiske centrer i verden, hvor internationale kunstnere søger om arbejdsophold. Artist-in-Residence programmet giver kunstnerne mulighed for at arbejde koncentreret i professionelle omgivelser. Udveksle viden og erfaring inden for det keramiske område og indgå i inspirerende samarbejde med andre kunstnere i et internationalt miljø med professionel support og dialog.

Året rundt tilbyder Guldagergaard en række forskellige symposier, seminarer, kurser og andre spændende arrangementer. Fællesbrændinger, kurser i gips, 3D print og adskillige ferniseringer er blot nogle af de få arrangementer, der foregår på Guldagergaard.


MERE OM
GULDAGERGAARD

Projekt Netværk, er Guldagergaards egen opfindelse. Det er en unik mulighed for unge internationale keramikere til at kickstarte deres karriere. Opholdet giver de unge spirende kunstnere et uundværligt internationalt netværk, mens de udvikler deres karriere som professionelle kunstnere. Efter 6 ugers intensivt arbejde, slutter Projekt Netværk af med en fælles fernisering, hvor deres værker bliver fremvist.

På Guldagergaard mødes videnskabelig forskning, kunstnerisk udvikling og den professionelle praksis, der er med til at bane vejen for nye opdagelser, opfindelser og nye måder at skabe på. Guldagergaards kunstnere arbejder i nyrenoverede værksteder med adgang til moderne keramiske faciliteter og til Nordens største ovngård. Til inspiration og research har Guldagergaard den største studiekollektion af keramik i Nordeuropa.

I Guldagergaards smukke udstillingsbygning, Galleri Æblehuset, afholdes der løbende inspirerende udstillinger, hvor der kan opleves keramik af både danske og internationale kunstnere.

En gåtur i Guldagergaards skulpturpark byder på en masse spændende skulpturer, hvor keramikere fra bl.a. Danmark, Australien, Mexico, UK, Kina, Sverige, Estland og USA har kreeret imponerende skulpturer.


FIND VEJ

Guldagergaard
International Ceramic Research Center

Heilmannsvej 31 A
4230 Skælskør, Denmark

+45 58 19 00 16
ceramic@ceramic.dk