OM
GULDAGERGAARD

  • Nordeuropas største keramikværksted & studiesamling
  • Internationale universitets & udstillingssamarbejde
  • Artist-in-Residence

Guldagergaard er et ud af otte keramiske centrer i verden, hvor internationale kunstnere søger om arbejdsophold. Artist-in-Residence programmet giver kunstnerne mulighed for at arbejde koncentreret i professionelle omgivelser. Udveksle viden og erfaring inden for det keramiske område og indgå i inspirerende samarbejde med andre kunstnere i et internationalt miljø med professionel support og dialog.

Året rundt tilbyder Guldagergaard en række forskellige symposier, seminarer, kurser og andre spændende arrangementer. Fællesbrændinger, kurser i gips, 3D print og adskillige ferniseringer er blot nogle af de få arrangementer, der foregår på Guldagergaard.


MERE OM
GULDAGERGAARD

Projekt Netværk, er Guldagergaards egen opfindelse. Det er en unik mulighed for unge internationale keramikere til at kickstarte deres karriere. Opholdet giver de unge spirende kunstnere et uundværligt internationalt netværk, mens de udvikler deres karriere som professionelle kunstnere. Efter 6 ugers intensivt arbejde, slutter Projekt Netværk af med en fælles fernisering, hvor deres værker bliver fremvist.

På Guldagergaard mødes videnskabelig forskning, kunstnerisk udvikling og den professionelle praksis, der er med til at bane vejen for nye opdagelser, opfindelser og nye måder at skabe på. Guldagergaards kunstnere arbejder i nyrenoverede værksteder med adgang til moderne keramiske faciliteter og til Nordens største ovngård. Til inspiration og research har Guldagergaard den største studiekollektion af keramik i Nordeuropa.

En gåtur i Guldagergaards skulpturpark byder på en masse spændende skulpturer, hvor keramikere fra bl.a. Danmark, Australien, Mexico, UK, Kina, Sverige, Estland og USA har kreeret imponerende skulpturer.


FIND VEJ

Guldagergaard
International Ceramic Research Center

Heilmannsvej 31 A
4230 Skælskør, Denmark

+45 58 19 00 16
ceramic@ceramic.dk