GULDAGERGAARD
INTERNATIONAL CERAMIC RESEARCH CENTER

NY UDSTILLING AF MARIA DILETTA RONDONI – FLORA DANICA 2021

21 September – Udgangen af Oktober

Flere store nyheder! Maria Diletta Rondoni holder udstilling på Guldagergaard, hvor man kan se hendes fantastiske udstilling blive præsenteret. Udstillingen er åben for offentligheden i vores udstillingshus udenfor. Det vil være muligt at se udstillingen mod udgangen af oktober, dag og nat. 

Maria Diletta Rondoni

Maria Diletta Rondoni er født i Italien og bosat i Umbrien. Hun er kandidat fra The Academy of Fine Arts i Perugia i 2021, og hendes kunstneriske arbejde bærer præg af hendes interesser i forskellige arbejdsmetoder og materialer.

I 2016 blev keramikken hendes fortrukne materiale. Maria Diletta udtrykker sig selv gennem forskellige farver og former med stor inspiration fra gamle keramiske teknikker og stor inspiration fra naturen omkring os – og Flora Danica er hendes hyldest til det verdenskendte stel fra Royal Copenhagen fremstillet her på Guldagergaard under hendes ophold i sommeren 2021.

Vi glæder os til at se jer!

OM
GULDAGERGAARD

  • Nordeuropas største keramikværksted & studiesamling
  • Internationale universitets & udstillingssamarbejde
  • Artist-in-Residence

Guldagergaard er et ud af otte keramiske centrer i verden, hvor internationale kunstnere søger om arbejdsophold. Artist-in-Residence programmet giver kunstnerne mulighed for at arbejde koncentreret i professionelle omgivelser. Udveksle viden og erfaring inden for det keramiske område og indgå i inspirerende samarbejde med andre kunstnere i et internationalt miljø med professionel support og dialog.

Året rundt tilbyder Guldagergaard en række forskellige symposier, seminarer, kurser og andre spændende arrangementer. Fællesbrændinger, kurser i gips, 3D print og adskillige ferniseringer er blot nogle af de få arrangementer, der foregår på Guldagergaard.


MERE OM
GULDAGERGAARD

Projekt Netværk, er Guldagergaards egen opfindelse. Det er en unik mulighed for unge internationale keramikere til at kickstarte deres karriere. Opholdet giver de unge spirende kunstnere et uundværligt internationalt netværk, mens de udvikler deres karriere som professionelle kunstnere. Efter 6 ugers intensivt arbejde, slutter Projekt Netværk af med en fælles fernisering, hvor deres værker bliver fremvist.

På Guldagergaard mødes videnskabelig forskning, kunstnerisk udvikling og den professionelle praksis, der er med til at bane vejen for nye opdagelser, opfindelser og nye måder at skabe på. Guldagergaards kunstnere arbejder i nyrenoverede værksteder med adgang til moderne keramiske faciliteter og til Nordens største ovngård. Til inspiration og research har Guldagergaard den største studiekollektion af keramik i Nordeuropa.

I Guldagergaards smukke udstillingsbygning, Galleri Æblehuset, afholdes der løbende inspirerende udstillinger, hvor der kan opleves keramik af både danske og internationale kunstnere.

En gåtur i Guldagergaards skulpturpark byder på en masse spændende skulpturer, hvor keramikere fra bl.a. Danmark, Australien, Mexico, UK, Kina, Sverige, Estland og USA har kreeret imponerende skulpturer.


FIND VEJ

Guldagergaard
International Ceramic Research Center

Heilmannsvej 31 A
4230 Skælskør, Denmark

+45 58 19 00 16
ceramic@ceramic.dk