om GULDAGERGAARD

Guldagergaard er en non-profit institution, der er støttet af Kulturministeriet og Slagelse Kommune.

Om guldagergaard

Guldagergaard – International Ceramic Research Center – er et anerkendt og velrenommeret center, der tilbyder keramik-kunstnere fra hele verden logi og arbejds-/studieplads under opholdet. De smukke bygninger er fra 1910, og har indtil 1990’erne fungeret som hjemsted for en lokal tulipan- og frugtplantage. I 1997 blev centeret etableret med det erklærede mål at tilbyde de bedste rammer for kunstnere til at opnå deres drømme og visioner, hvad enten det handler om udstyr eller teknisk assistance; et mål, vi stadig holder fast i.

Guldagergaard samarbejder tæt med mange andre eksperter i den keramiske branche. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, såfremt du måtte have brug for yderligere informationer eller til hjælp på et specifikt projekt.

LEARN MORE

mere info omGuldagergaard

Vores mission
De fremmeste keramikkunstnere fra hele verden holder til på Guldagergaard. Det er vores opgave at støtte og fremme keramik som et kunstnerisk udtryk.

Vores vision
Målet er at være et internationalt anerkendt center for keramik med det primære fokus på de residerende kunstnere, samt at bidrage til skabelsen og udvidelsen af et internationalt netværk kunstnerne imellem – bl.a. med projekter som Project Network og lignende.